A Novák-ügy a Kispolgárban

Novák Katalin ügyével élesben vizsgázott a Kispolgár. Egyáltalán nem mellékes az ismeretterjesztés és a szórakoztatás sem. De a legfontosabb, amiért ez az újság létezik, mégis az, hogy a gyerekeknek legyen egy hírforrás, ahonnan megérthetik, mitől hangos az ország éppen. Ez nem mindig egyszerű.

Eleve indulunk egy pedofil bűnüggyel, az egész botrány lényege egy bonyolult jogi eljárás, a szereplők funkcióját, előéletét is el kell magyarázni. Megvolt az első breaking hírünk is: a tévébeszéd után öt perccel kinn volt a hír. Először jelentkezett a Kispolgár házi elemzőcége, a Nézőponty Intézet, mert itt nem úszható meg a spekuláció sem. Hiszen igazából ma sem tudjuk, mi volt a döntés oka, és aztán miért vezetett ez lemondáshoz.

Elégedettek lehetünk, a feladatot megoldottuk közös munkával, ugyanakkor a lehető legtömörebben. Talán nemcsak gyerekeknek hasznos az ilyen letisztult hírkezelés. Köszönjük a figyelmet, a támogatást és az olvasóink szívmelengető leveleit!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Na, ki lesz a főpolgármester? – híradó

Újraszámolták a fővárosi szavazatokat, pert vesztettek a kirúgott tanárok, cicás képekkel tesztel a NASA.

Ki a szöszt érdekel a foci? Kutatás!

Téged például érdekel? Vagy kicsit sem? Kutatjuk a véleményedet!