A Novák-ügy a Kispolgárban

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Novák Katalin ügyével élesben vizsgázott a Kispolgár. Egyáltalán nem mellékes az ismeretterjesztés és a szórakoztatás sem. De a legfontosabb, amiért ez az újság létezik, mégis az, hogy a gyerekeknek legyen egy hírforrás, ahonnan megérthetik, mitől hangos az ország éppen. Ez nem mindig egyszerű.

Eleve indulunk egy pedofil bűnüggyel, az egész botrány lényege egy bonyolult jogi eljárás, a szereplők funkcióját, előéletét is el kell magyarázni. Megvolt az első breaking hírünk is: a tévébeszéd után öt perccel kinn volt a hír. Először jelentkezett a Kispolgár házi elemzőcége, a Nézőponty Intézet, mert itt nem úszható meg a spekuláció sem. Hiszen igazából ma sem tudjuk, mi volt a döntés oka, és aztán miért vezetett ez lemondáshoz.

Elégedettek lehetünk, a feladatot megoldottuk közös munkával, ugyanakkor a lehető legtömörebben. Talán nemcsak gyerekeknek hasznos az ilyen letisztult hírkezelés. Köszönjük a figyelmet, a támogatást és az olvasóink szívmelengető leveleit!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kellemes szombatot mindenkinek!

Medvék, erdők, sípályák... meg dínók és egyebek.

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.

Ha nem haltak volna ki a dínók, most nem ehetnénk szőlőt

Vajon ilyenkor mit illik mondani? Köszönjük?!