„Az lenne a címe, hogy Külvilág”

Miénk a legaranyosabb közönség. És a leginkább reménykeltő.

„Van egy ötletem. Az hogy csinálnátok egy olyan “újságot“ ami így visszatér mondjuk minden nap mint a “Jó reggelt!” Az lenne a címe hogy Külvilág ami nem csak Magyarország ügyeiről-bajairól szólnának hanem mondjuk a háborúkról és más-más országok ügyeiről-bajairól.”

Hány éves lehet? Nyolc? Tíz? Az biztos, hogy a „rovat” fogalmát keresi, sőt találja fel magától, csak hát eddig nem volt neki újságja. Honnan is ismerné?

Minden online újságíró megtanulja gyakornokként, hogy külpolitikai híreket nagyon nehezen tudunk címlapon tartani. Ugyanis az olvasót nem érdekli. Egy új háború, egy nagyobb terrortámadás kibír egy napot, de alapvetően ami külföldön történik, érdektelen. Extra Hungariam non est vita – Magyarországon túl nincs is élet. És akkor ír a kisgyerek, hogy neki igénye lenne mindennap a világra. Ha így marad, a világnak is lesz igénye rá.

Fix rovatok amúgy nincsenek nálunk, legfeljebb visszatérő témák. Kevesen is vagyunk, és rugalmasabban működik a lap, ha nincsenek kötelező elemek. De nagyon örülünk, hogy van kinek írni más országok ügyeiről-bajairól.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kutya meleg és kutyaszorítóból szabadult kutya – híradó kedden

A magyar diákok kreativitása pedig átlagon aluli.

Rekordot döntött az Agymanók második része

Hétvégétől már nálunk is látható a mozikban.

Vannak országok, ahol tilos a suliban mobilozni

Nálunk pedig nemsokára korlátozzák a használatát az iskolában.