„Az lenne a címe, hogy Külvilág”

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Miénk a legaranyosabb közönség. És a leginkább reménykeltő.

„Van egy ötletem. Az hogy csinálnátok egy olyan “újságot“ ami így visszatér mondjuk minden nap mint a “Jó reggelt!” Az lenne a címe hogy Külvilág ami nem csak Magyarország ügyeiről-bajairól szólnának hanem mondjuk a háborúkról és más-más országok ügyeiről-bajairól.”

Hány éves lehet? Nyolc? Tíz? Az biztos, hogy a „rovat” fogalmát keresi, sőt találja fel magától, csak hát eddig nem volt neki újságja. Honnan is ismerné?

Minden online újságíró megtanulja gyakornokként, hogy külpolitikai híreket nagyon nehezen tudunk címlapon tartani. Ugyanis az olvasót nem érdekli. Egy új háború, egy nagyobb terrortámadás kibír egy napot, de alapvetően ami külföldön történik, érdektelen. Extra Hungariam non est vita – Magyarországon túl nincs is élet. És akkor ír a kisgyerek, hogy neki igénye lenne mindennap a világra. Ha így marad, a világnak is lesz igénye rá.

Fix rovatok amúgy nincsenek nálunk, legfeljebb visszatérő témák. Kevesen is vagyunk, és rugalmasabban működik a lap, ha nincsenek kötelező elemek. De nagyon örülünk, hogy van kinek írni más országok ügyeiről-bajairól.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.

Ha nem haltak volna ki a dínók, most nem ehetnénk szőlőt

Vajon ilyenkor mit illik mondani? Köszönjük?!

10 700 sportoló, 329 arany: miért ilyen nagy dolog az olimpia?

És kik azok a magyarok, akiknek érdemes drukkolni?