Így dolgoztunk karácsonykor

Szülői jelentés. A Kispolgár gyerekújság az ünnep alatt is üzemelt, sokat gondoltunk a családlátogatás közben esetleg uncsizó gyerekekre.

Írtunk mindenekelőtt Jézusról, hiszen illik tudni, hogy köze van a karácsonyhoz. Voltak-e testvérei? Honnan tudjuk, hogy nem decemberben született? És egyéb érdekességek.

Aztán írtunk a többi istenről, akit ilyenkor ünnepelni volt szokás, Hórusztól Szaturnuszig. Hiszen nemcsak Mária országa van a világon, és pláne nemcsak az volt.

Meg a kommunistákról, akiknek nem annyira feküdt az egész ünnep, de aztán inkább hagyták a francba, és megcsinálták a konzumkarácsonyt, amennyire tudták.

Jutott emellett néhány fontosabb hír az újságba, a művtöri kipusztításától a Hiúz harcjárművekig, szabadidős tippek, meg egy csokor ízes tájszó.

Dolgozunk tovább. Kisimítjuk a maradék bugokat, futunk egy-két kört a dizájnnal, lesz üzenő és push értesítések, csiszoljuk a stílust. Köszönjük a hibajelzéseket és minden más észrevételt, és a támogatásokat is. Egyelőre ebben a meghitt körben folytatjuk. Januárra minden a helyére kerül, és akkor egy izmosabb kampánnyal kitoljuk az első szabad magyar gyerekújság kishajóját a nyílt vizekre. Előre, nem hátra, rendületlenül!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Jó reggelt!

Egy fiaskótól még nem történik tragédia!

Életeket mentettek a vombatok az ausztrál erdőtűzben

Legalábbis eltűrték, ha az odúikba menekültek a kisebb állatok.

Bezzeg az én időmben!

Régen minden jobb volt? Egy fenét.