Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Itt a vakáció! Jól teszed, ha ma élvezed a szép időt, mert este beborul, és holnap meg holnapután már nagy zuhék jönnek.

Ma bőven írunk arról, mi mindent csinálhatsz nyáron, hogy ne a gép előtt gümbeszkedve töltsd a szünidőt. Ezt a szót nemcsak emberekre, hanem az estére elvackoló, egy helyben ücsörgő madarakra is használták. Máshol úgy mondták: gubbaszkodik.

De ne értsd félre: a számítógép az életünk része, és nincs azzal semmi baj, ha elfoglalod magad vele. Sőt a nyáron van idő arra is, hogy akár a barátaiddal közösen nagyokat kalandozzatok a multiplayer játékok valamelyikében. Ez semmivel sem alávalóbb, mint mondjuk meccset nézni. Aminek szintén szezonja van, ezért elmagyarázzuk, hogyan juthat tovább a magyar válogatott az Eb-n.

Viszont a valóságot felfedezni, egy igazi tárgyat elkészíteni legalább akkora kaland, és sokkal nagyobb büszkeség, mint bármilyen pontszám. Akár te érted el egy játékban, akár a csapatod focistái.

Jövünk emellett még mindenféle érdekességgel, híradó pedig nyáron is lesz minden hétköznap hétkor. Szép napot, különösen a Vilmosoknak, Vilmáknak és Violáknak!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tusnádfürdőn bulizik a Fidesz, fizetési felszólítást kapott Magyarország – híradó

Megszületett Peti, a Szegedi Vadaspark legújabb borjúfókája.

Mostantól kapható vak Barbie is

A Mattel azt szeretné, hogy senki se érezze kívülállónak magát.

Kicsoda Kamala Harris, aki Amerika első női elnöke lehet?

Joe Biden alelnöke még csak most fog igazán bemutatkozni.