Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Napközben ismét 30 fok fölé kúszik a hőmérséklet, de a középső, keleti tájakon megint lehetnek záporok, zivatarok. Hétvégén egyébként rekkenő hőség várható, úgyhogy ha teheted, maradj a hűvösben vagy vedd az irányt valamilyen fürdőhely felé!

261 évvel ezelőtt volt a legnagyobb ismert magyarországi földrengés, ami romba döntötte Komáromot. Erőssége a Richter-skála szerint 6,3-as volt és 63 áldozatot követelt. Több száz épület dőlt össze, a város épületeinek csak kilenc százaléka maradt sértetlen.

Ma az Iréneket és a Leventéket ünnepeljük: előbbi görög eredetű és békét jelent, utóbbi magyar eredetű és azt jelenti: létező.

Délután egy meglepetéssel rukkolunk elő nektek, ugyanis új rovat indul a Kispolgáron. Ti is kelletek majd hozzá, pontosabban az, hogy farcinázzatok, vagyis kérdezzetek, faggassatok minket. Persze nem akármiről – de a részletekről csak 14 órakor rántjuk le a leplet! Ugye akkor is itt leszel?

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tusnádfürdőn bulizik a Fidesz, fizetési felszólítást kapott Magyarország – híradó

Megszületett Peti, a Szegedi Vadaspark legújabb borjúfókája.

Mostantól kapható vak Barbie is

A Mattel azt szeretné, hogy senki se érezze kívülállónak magát.

Kicsoda Kamala Harris, aki Amerika első női elnöke lehet?

Joe Biden alelnöke még csak most fog igazán bemutatkozni.