Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Sajnos ma is elérheti a 40 fokot a hőmérséklet. Ez bizony maga a klímaváltozás. Harminc évvel ezelőtt még a 30 fokot hívtuk kánikulának. Na mindegy, ezt elrontottuk kicsit, de majd ti megjavítjátok!

Mi abban is hiszünk, hogy meggyógyítjátok majd Magyarországot is. Addig is viszont meg kell tanulni a beteg ország tüneteit és szavait. Például azt, hogy stróman. A német Strohmann szalmabábut jelent. Az üzleti életben pedig azt, amikor valaki csak névleg viszi az üzletet. A valódi tulajdonos inkább árnyékban marad, mert ciki lenne a nevére venni mondjuk ezermilliárd forint vagyont, egy város árát. Például mert éppen miniszterelnök, és ezt magának gyűjtötte. A legfőbb strómannról, Mészáros Lőrincről írunk ma, akinek gazdagsága a Holdról is látszik. És ezt tőlünk kapta, bár nem kérte szépen, csak elvette.

Lőrincnek egyébként nemsokára névnapja lesz, de már megkapta az ajándékát. Ma a Nórákat, Liliket, Nelliket és Benedekeket köszöntjük. Nektek szünet van, de a Kispolgár változatlanul működik. Este híradó, addig pedig mindenféle érdekességek. Legyen szép napotok, és maradjatok árnyékban!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tusnádfürdőn bulizik a Fidesz, fizetési felszólítást kapott Magyarország – híradó

Megszületett Peti, a Szegedi Vadaspark legújabb borjúfókája.

Mostantól kapható vak Barbie is

A Mattel azt szeretné, hogy senki se érezze kívülállónak magát.

Kicsoda Kamala Harris, aki Amerika első női elnöke lehet?

Joe Biden alelnöke még csak most fog igazán bemutatkozni.