Kellemes jó reggelt!

Csapadékos, szeles időt mondanak mára, de mint már írtuk nektek, elég lutri, hogy betalálnak-e a jósok. Esernyőt azért nem árt bekészíteni.

Ma az Adorjánok és Adriánok egészségére lehet koccintani.

Mi pedig a Dűne: Második részről írtunk nektek. Sok kritika született már róla, némelyik pozitív, némelyik negatív. Akit pedig annyira nem izgatott a dolog, azért megcsodálhatta Zendaya elképesztő ruhakreációit a vörös szőnyegeken, mert minden külföldi lapból ez folyt. Annyit elárulunk, hogy a mi kritikusunk nagyon szerette a Dűne folytatását. És bár a film tizenhat éven aluliaknak nem ajánlott, ez annyit jelent, hogy te és a szüleid döntitek el, megnézed-e.

Emellett olvashattok majd egy pórul járt tengerimalacról, akinek a sorsa mégis happy enddel végződött (legalábbis eddig). Tudtátok, hogy ezt a leginkább párban boldog kis rágcsálót dinnyedisznónak is hívják? Na, most elmondtuk.

Lesz természetesen ma is híradó, hogy nehogy lemaradjatok a legfontosabb történésekről. Reméljük, nyugis, kellemes napotok lesz!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Miért félnek a macskák az uborkától?

Bármennyire is nevetnek rajta a gazdik, a találkozás traumatikus lehet a macskák számára.

Jó reggelt!

Meleg is lesz, melegek is, sőt szivárvány is várható! Vagyis ugorgyán! Meg ufók!

Kidobták Magyar Pétert egy bulihelyről, Orbán Viktor házasodó fotelekről beszélt – híradó

És még: meghosszabbították a hőségriadót, Múzeumok Éjszakája lesz holnap.