Szép vasárnapot mindenkinek!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Baromi meleg lesz ma, így elő a szalmakalapokkal és a naptejekkel, ha kimentek a szabadba. Aztán hétfőtől jön egy nagy lehűlés, ne csodálkozzatok, ha fáj a fejetek.

Ha mégsem mennétek ki, adunk egy újabb, kétkezi hobbi-tippet. Ez nem más, mint egy szinte önfenntartó terrárium mindenféle ízeltlábúval, csigával, gilisztával és növényekkel. Egy saját világot teremthetsz, aminek a fejlődését is végigkísérheted. Érdemes lesz elolvasni, mert nagyon izgi. És el lehet vele piszmogni, vagyis hosszasan, lassan, aprólékosan csinálni. Mi több: pepecselni!

Ma van a Tiborok névnapja és 2002-ben ezen a napon indult el az azóta már bezárt IWIW, az első magyar közösségi oldal, amit ti már minden bizonnyal nem használtatok. Ha a történelem másképp alakul, ma az lenne a Facebook, és Magyarországon dobogna az internet szíve. De hát nem úgy lett.

Ha van Tibor, Bene, Benedek vagy Euszták nevű ismerősötök, aki ma ünnepli a névnapját, köszöntsétek fel. Kellemes olvasgatást kívánunk mára is.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kartonból készültek az olimpikonok ágyai

Minden teszt az mutatja, hogy nagyon strapabíróak!

Kellemes szombatot mindenkinek!

Medvék, erdők, sípályák... meg dínók és egyebek.

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.