Állapotjelentés

Kedves olvasók és szülők! A Kispolgár próbaüzeme csaknem három hónapja folyik. Ezzel egy időben az app fejlesztése is halad, a vártnál jóval lassabban. Ez persze várható volt: komplett légiflották állnak a földön időnként, amíg szoftverfrissítésre várnak. A készülő csomag a megmaradt hibák javítását, az üzenetküldést és a push értesítéseket tartalmazza. Ezeket meg kell várnunk, mielőtt hirdetni kezdünk, mert nem akarunk egy félkész termékkel előállni.

A tartalommal, a szerkesztőségi munkával elégedettek lehetünk. A Kispolgár betölti küldetését: tájékoztat, szórakoztat, és elmagyarázza a híreket. Még az olyan bonyolult és nyomasztó témákat is, mint a köztársasági elnök lemondásához vezető kegyelmi ügy. Mi készen állunk, és amint a szoftver felzárkózik hozzánk, indulunk a nyílt vizekre. Addig a Kispolgár organikusan terjed a lelkes megosztásokkal, amelyeket köszönünk szépen.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Jó reggelt!

Egy fiaskótól még nem történik tragédia!

Életeket mentettek a vombatok az ausztrál erdőtűzben

Legalábbis eltűrték, ha az odúikba menekültek a kisebb állatok.

Bezzeg az én időmben!

Régen minden jobb volt? Egy fenét.