Ukrajnától a szellemidézésig

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Mindennap van gyerekújság, dolgozunk szorgalmasan. A napi hírek mellett gondot fordítunk olyan súlyosabb, terjedelmesebb témákra, mint az ukrajnai háború vagy a klímaválság ágai-bogai. Igyekszünk offline elfoglaltságokat ajánlani hétről hétre, mert kincs minden gyerek, aki leteszi a telefont, és gitározik, makettet épít vagy horgol. Szintén örök témánk a lelki egészség. És ha már úgyis ki vagyunk átkozva a nemzeti-keresztény világrendből, hát megtanítjuk őket szellemet idézni!

Továbbra is örömmel csináljuk, itt nincs clickbait, nincsenek celebhírek, és a politikát is tálalhatjuk zajszűrővel, a felesleges megszólalásokat elhanyagolva.

Várjuk, hogy a szoftver hibamentes és teljes legyen, de a Kispolgár addig is olvasható és élvezhető. Köszönjük a támogatást, az észrevételeket és a megosztást. Amit akartunk, az létrejött, már csak gondozni kell és szeretni.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kartonból készültek az olimpikonok ágyai

Minden teszt az mutatja, hogy nagyon strapabíróak!

Kellemes szombatot mindenkinek!

Medvék, erdők, sípályák... meg dínók és egyebek.

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.