Ukrajnától a szellemidézésig

Mindennap van gyerekújság, dolgozunk szorgalmasan. A napi hírek mellett gondot fordítunk olyan súlyosabb, terjedelmesebb témákra, mint az ukrajnai háború vagy a klímaválság ágai-bogai. Igyekszünk offline elfoglaltságokat ajánlani hétről hétre, mert kincs minden gyerek, aki leteszi a telefont, és gitározik, makettet épít vagy horgol. Szintén örök témánk a lelki egészség. És ha már úgyis ki vagyunk átkozva a nemzeti-keresztény világrendből, hát megtanítjuk őket szellemet idézni!

Továbbra is örömmel csináljuk, itt nincs clickbait, nincsenek celebhírek, és a politikát is tálalhatjuk zajszűrővel, a felesleges megszólalásokat elhanyagolva.

Várjuk, hogy a szoftver hibamentes és teljes legyen, de a Kispolgár addig is olvasható és élvezhető. Köszönjük a támogatást, az észrevételeket és a megosztást. Amit akartunk, az létrejött, már csak gondozni kell és szeretni.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Jó reggelt!

Kinek van kedve ebben a melegben iskolába menni?

Kutya meleg és kutyaszorítóból szabadult kutya – híradó kedden

A magyar diákok kreativitása pedig átlagon aluli.

Rekordot döntött az Agymanók második része

Hétvégétől már nálunk is látható a mozikban.