Fólia nélkül

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Mi a Pride? El lehet-e kapni a melegséget? Mit érez az ember, amikor rájön, hogy más? És mivel kerül szembe Magyarországon? Miért van minden Netflix-sorozatban legalább egy meleg szál? Hogyan segít a kisebbségbe szorultakon egy felvonulás?

Ezek lefóliázandó témák Magyarországon, gyerekek elől elzárva tartandó. Szerencsére mi a felhőben vagyunk, a Google és az Apple alkalmazásboltjait még a magyaros furfang sem tudja lefóliázni.

A Kispolgár nem LMBTQ-aktivista szervezet, hanem egy újság. Gyerekeknek szól, de konkrét és fontos hírekről. Így természetesen a Pride-ról is, meg arról, hogy sokfélék vagyunk, és nemcsak vonzalmainkban. Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy nem ártunk annak a néhány ezer gyereknek, aki elolvasta tegnap a Pride-cikkünket, ma pedig megnézi majd, mi történt a felvonuláson. Ha pedig nem érdekli, van ott macska, ufók és útikalauz – kinek mi tetszik. Ebben a szivárványban elférünk.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tusnádfürdőn bulizik a Fidesz, fizetési felszólítást kapott Magyarország – híradó

Megszületett Peti, a Szegedi Vadaspark legújabb borjúfókája.

Mostantól kapható vak Barbie is

A Mattel azt szeretné, hogy senki se érezze kívülállónak magát.

Kicsoda Kamala Harris, aki Amerika első női elnöke lehet?

Joe Biden alelnöke még csak most fog igazán bemutatkozni.