Levél az Igazgatóságnak

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

„Kedves kispolgár igazgatósága! nagyon szépen köszönöm hogy ilyen érdekes hírekkel halmoznak el minket, gyerekeket! Tudják minden nap átfutom a híreket és a közvélemény kutatásoknak is örülök ezért csak így tovább, ezzel az alkalmazással megszerettetik a gyerekekkel a világ híreit.”

Sokat jelentenek ezek az ölelések, tényleg miénk a világ legaranyosabb közönsége. Bár igazgatóságunk nincs, mert összesen négyen vagyunk, de hízelgő, ahogy az olvasónk elképzeli a parancsnoki hidat és a nyüzsgő fedélzeteket.

Most már nemcsak mi beszélünk hozzájuk, hanem az ő véleményüket is szondázzuk. És bizony van véleményük! Ha ez választás lenne, a kertészlevesnek nevezett lötty most lemondana minden tisztségéről, a sütemény pedig már az elszámoltatásról szónokolna! Persze a legfontosabb eredmény az, ha megismerik az egész műfajt, a felmérések módját, a kördiagramokat, a százalékokat. És azt, hogy különbözőek vagyunk, abban a kerek sajtban pedig ott vannak azok, akik utálják a halat, és akik még többet kérnek.

A felmérés eredménye itt olvasható. Köszönjük a gyerekek részvételét és a felnőttek támogatását!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tusnádfürdőn bulizik a Fidesz, fizetési felszólítást kapott Magyarország – híradó

Megszületett Peti, a Szegedi Vadaspark legújabb borjúfókája.

Mostantól kapható vak Barbie is

A Mattel azt szeretné, hogy senki se érezze kívülállónak magát.

Kicsoda Kamala Harris, aki Amerika első női elnöke lehet?

Joe Biden alelnöke még csak most fog igazán bemutatkozni.