Ismerd meg Lucyt, a különleges fülű szelfikutyát!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Egy kétgyermekes amerikai anya, Cassidy Johnson évekkel ezelőtt elhatározta, hogy a családjával örökbe fogad egy kiskutyát. El is látogattak egy New York-i menhelyre, de csak nézelődni akartak, nem tervezték, hogy már aznap egy kutyával térnek haza.

Egészen addig, amíg meg nem látták Lucyt.

Lucy The Selfie Pup

Amikor találkoztak az apró pitbull-keverékkel, tudták, hogy nem mehetnek haza nélküle. Először észre sem vették Lucy legkülönlegesebb ismertetőjegyét:

a fülén lévő foltot, ami mintha a saját arcára hasonlítana.

Lucy The Selfie Pup

Lucy egész testén foltok vannak – de a bal fülén lévő foltok úgy néznek ki, mint egy kutya, sőt, mintha magát Lucyt ábrázolnák.

Az állat gazdája azt mondta, ez a legkülönlegesebb dolog, amit valaha látott. Gyakran az idegenek is észreveszik a foltot, és nagyon megörülnek neki. A most hétéves Lucynak még mindig megvannak a foltok a fülén, sőt, a gazdája Instagram-profilt is létrehozott neki. Az oldalnak 11 ezer követője van, így Lucy fülére kétségtelenül van kereslet.

Lucy The Selfie Pup

Lucy egyébként hatalmas kanapékedvenc és imád ölelkezni. Amikor épp nem valakinek az ölében lebzsel, akkor a kertben rendezkedik.

A kutyák szőre tud érdekes dolgokat produkálni. Néhány évvel ezelőtt egy dallasi menhelyen született meg Salvador Dolly, egy igazán meglepő mintával az arcán:

Hearts and Bones Rescue

Dolly drámai bajsza rögtön megihlette a menhelyi csapatot, akik a hírverésnek köszönhetően nagyon sok kutyust tudtak családokhoz juttatni.

Hearts and Bones Rescue

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.

Ha nem haltak volna ki a dínók, most nem ehetnénk szőlőt

Vajon ilyenkor mit illik mondani? Köszönjük?!

10 700 sportoló, 329 arany: miért ilyen nagy dolog az olimpia?

És kik azok a magyarok, akiknek érdemes drukkolni?