Jó reggelt!

Indul a szerda, már csak néhány napig kell egymással versengő politikusok fejét nézni minden második méteren. A választás előtt a pártok mindent bedobnak, hogy győzzenek, de általában szeretik előre tudni, hogy milyen eredményre számíthatnak.

Épp ezért rendelnek rendszeresen közvélemény-kutatást. De hogy mi az a közvélemény-kutatás, miért számít, hogy ki kérdez és hogyan, azzal érdemes tisztában lenni. Mától ugyanis nemcsak a felnőttek véleményét kutatják, hanem te is szavazhatsz itt, a Kispolgárban. Régies, ritkán használt szóval a kutatást, vizsgálatot amúgy fürkészetnek is mondjuk. Mennyivel aranyosabb lenne, ha valaki egy közvélemény-fürkészeti cégtől hívogatna minket, nem igaz?

A jó hírünk az, hogy ma már visszavesz a viselkedéséből az eső, és ha mégis lecsapna, akkor azt elszórtan teszi meg. Akár 29 fok is lehet ma! És persze szeretettel köszöntjük a Fatima nevűeket! Tartsanak ők is velünk ma!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kutya meleg és kutyaszorítóból szabadult kutya – híradó kedden

A magyar diákok kreativitása pedig átlagon aluli.

Rekordot döntött az Agymanók második része

Hétvégétől már nálunk is látható a mozikban.

Vannak országok, ahol tilos a suliban mobilozni

Nálunk pedig nemsokára korlátozzák a használatát az iskolában.