Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Indul a szerda, már csak néhány napig kell egymással versengő politikusok fejét nézni minden második méteren. A választás előtt a pártok mindent bedobnak, hogy győzzenek, de általában szeretik előre tudni, hogy milyen eredményre számíthatnak.

Épp ezért rendelnek rendszeresen közvélemény-kutatást. De hogy mi az a közvélemény-kutatás, miért számít, hogy ki kérdez és hogyan, azzal érdemes tisztában lenni. Mától ugyanis nemcsak a felnőttek véleményét kutatják, hanem te is szavazhatsz itt, a Kispolgárban. Régies, ritkán használt szóval a kutatást, vizsgálatot amúgy fürkészetnek is mondjuk. Mennyivel aranyosabb lenne, ha valaki egy közvélemény-fürkészeti cégtől hívogatna minket, nem igaz?

A jó hírünk az, hogy ma már visszavesz a viselkedéséből az eső, és ha mégis lecsapna, akkor azt elszórtan teszi meg. Akár 29 fok is lehet ma! És persze szeretettel köszöntjük a Fatima nevűeket! Tartsanak ők is velünk ma!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kellemes szombatot mindenkinek!

Medvék, erdők, sípályák... meg dínók és egyebek.

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.

Ha nem haltak volna ki a dínók, most nem ehetnénk szőlőt

Vajon ilyenkor mit illik mondani? Köszönjük?!