Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Indul a választás utáni első hétfő. Te elkísérted a szüleidet szavazni? Kérdezd meg tőlük, hogy az a jelölt nyert-e, akikre szavaztak!

Ha tegnap éjjel lemaradtál az eredményekről – és mivel épp iskolába tartasz, miért is lettél volna fent? –, akkor légy a vendégünk! Hamarosan több cikkben is írunk majd arról, miért érdekes, hogy egy-egy párt mög-puhingálta (vagyis megverte, eldöngette) a másikat. Ráadásul nem csak a magyar, hanem az európai színtéren is vizsgálódunk.

Boldog névnapot a Grétáknak és a Margitoknak! Sajnos nem köszönthetjük őket felhőtlen idővel, mert újra zápor, zivatar, jégeső és viharos szél tépázza meg az országot. De közben azért megállíthatatlanul jön a gatyarohasztó meleg is: ma már 23 és 33 fok között lesz a csúcshőmérséklet.

A héten pedig nem csak a meleg jön, hanem egy sor érdekesség is videojátékokról, szúnyogokról, orral gépelésről és ruhahajtogatásról. Ne maradj le róluk!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.

Ha nem haltak volna ki a dínók, most nem ehetnénk szőlőt

Vajon ilyenkor mit illik mondani? Köszönjük?!

10 700 sportoló, 329 arany: miért ilyen nagy dolog az olimpia?

És kik azok a magyarok, akiknek érdemes drukkolni?