Jó reggelt!

Indul a választás utáni első hétfő. Te elkísérted a szüleidet szavazni? Kérdezd meg tőlük, hogy az a jelölt nyert-e, akikre szavaztak!

Ha tegnap éjjel lemaradtál az eredményekről – és mivel épp iskolába tartasz, miért is lettél volna fent? –, akkor légy a vendégünk! Hamarosan több cikkben is írunk majd arról, miért érdekes, hogy egy-egy párt mög-puhingálta (vagyis megverte, eldöngette) a másikat. Ráadásul nem csak a magyar, hanem az európai színtéren is vizsgálódunk.

Boldog névnapot a Grétáknak és a Margitoknak! Sajnos nem köszönthetjük őket felhőtlen idővel, mert újra zápor, zivatar, jégeső és viharos szél tépázza meg az országot. De közben azért megállíthatatlanul jön a gatyarohasztó meleg is: ma már 23 és 33 fok között lesz a csúcshőmérséklet.

A héten pedig nem csak a meleg jön, hanem egy sor érdekesség is videojátékokról, szúnyogokról, orral gépelésről és ruhahajtogatásról. Ne maradj le róluk!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Életeket mentettek a vombatok az ausztrál erdőtűzben

Legalábbis eltűrték, ha az odúikba menekültek a kisebb állatok.

Bezzeg az én időmben!

Régen minden jobb volt? Egy fenét.

Ma ünnepeljük az apukákat!

Itt van az apák napja, énekszó és tánc köszöntse.