Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

És isten éltesse az Emeséket és a Saroltákat az év 187. napján! Előbbi név azt jelenti, anyácska, utóbbi viszont azt, és ez nem vicc, hogy

fehér menyét.

Ma nem csak egy újabb Orbán-Putyin-találkozó lehetséges, hanem egy újabb meleg nap is. Fékezhetetlenül rohanunk bele a kánikulába, csak egy-egy helyen lehet apróbb zápor. Bár reggelre még felfrissült a levegő, délutánra már elérhetjük a harminc fokot is.

Arról sokat írtunk már, hogy hogyan maradj biztonságban a hőségben, de ma arról is fogunk, hogy hogyan óvd meg a házikedvenceidet. A rekkenő hőség ugyanis őket is megviselheti, ezért jó ismerni néhány fontos és egyszerű lépést, amivel ezt megelőzheted.

De ha gubbaszkodni látsz egy kutyát, vagyis magát összehúzva, leverten egyhelyben ülni, akkor alapos gyanúd lehet arra, hogy már megtörtént a baj – nem árt, ha ilyenkor is tudod, mi a teendő. Szóval mindenkinek árnyékos helyet, megfelelő bőrvédelmet és jó olvasást kívánunk!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Ezeréves magból feltámasztottak egy elveszettnek hitt ősi fát

A fát a Biblia is említi, de ezer éve nem látta senki.

Mondunk pár tuti programtippet a nemzeti ünnepre

Kirándulás, múzeumok, fotók, és akár egy kis Halloween már most.