Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

És isten éltesse az Emeséket és a Saroltákat az év 187. napján! Előbbi név azt jelenti, anyácska, utóbbi viszont azt, és ez nem vicc, hogy

fehér menyét.

Ma nem csak egy újabb Orbán-Putyin-találkozó lehetséges, hanem egy újabb meleg nap is. Fékezhetetlenül rohanunk bele a kánikulába, csak egy-egy helyen lehet apróbb zápor. Bár reggelre még felfrissült a levegő, délutánra már elérhetjük a harminc fokot is.

Arról sokat írtunk már, hogy hogyan maradj biztonságban a hőségben, de ma arról is fogunk, hogy hogyan óvd meg a házikedvenceidet. A rekkenő hőség ugyanis őket is megviselheti, ezért jó ismerni néhány fontos és egyszerű lépést, amivel ezt megelőzheted.

De ha gubbaszkodni látsz egy kutyát, vagyis magát összehúzva, leverten egyhelyben ülni, akkor alapos gyanúd lehet arra, hogy már megtörtént a baj – nem árt, ha ilyenkor is tudod, mi a teendő. Szóval mindenkinek árnyékos helyet, megfelelő bőrvédelmet és jó olvasást kívánunk!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tusnádfürdőn bulizik a Fidesz, fizetési felszólítást kapott Magyarország – híradó

Megszületett Peti, a Szegedi Vadaspark legújabb borjúfókája.

Mostantól kapható vak Barbie is

A Mattel azt szeretné, hogy senki se érezze kívülállónak magát.

Kicsoda Kamala Harris, aki Amerika első női elnöke lehet?

Joe Biden alelnöke még csak most fog igazán bemutatkozni.