Jó reggelt!

Szerdán nap is lesz, meg gomolyfelhők, néhol eső meg szél is – pont, mint a lottón. Vagy szerencsénk lesz vagy nem. Ma az Inez és a Leonóra nevűek ünnepelnek, előbbi az Ágnes spanyol formája, utóbbi az Eleonóra önállósult beceneve.

Ma írunk nektek arról, hogy miért jöhet kapóra egy macska egy amerikai városka lakóinak, amennyiben elfelejtették visszavinni a könyvtárba a könyveiket. Nem, nem arról van szó, hogy a Háború és béke helyett be kell vinni Cirmit… de majdnem.

Most voltak a középiskolás felvételik, és már a kanyarban az érettségi. Nem csoda, hogy ilyenkor a legtöbb diák rémlődik, vagyis töprenkedik, aggodalmaskodik, aggodalmában sóhajtozik vagy panaszkodik. Úgyhogy adunk is néhány tippet, hogyan éld túl ezt az időszakot, ha legszívesebben már a falra másznál a tanulástól.

Addig is: ha nagyon eleged van, mi itt leszünk, hogy fellélegezz egy kicsit. És még a macskádat sem kérjük érte cserébe.

GIPHY

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Jó reggelt!

Meleg is lesz, melegek is, sőt szivárvány is várható! Vagyis ugorgyán! Meg ufók!

Kidobták Magyar Pétert egy bulihelyről, Orbán Viktor házasodó fotelekről beszélt – híradó

És még: meghosszabbították a hőségriadót, Múzeumok Éjszakája lesz holnap.