Pár perc különbséggel, de különböző években született három ikerpár

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Az Egyesült Államokban évente nagyjából 114 000 ikerpár születik. Annak az esélye, hogy az ikrek különböző napokon születnek, nagyon kicsi. Még ritkább, hogy az ikrek különböző években születnek!

Most szilveszterkor mégis megtörtént, nem is egyszer.

Egy connecticuti párnak december 31-én 23:59-kor született meg az első babája, Seven. A kisfiú majdnem 3 kilót nyomott. A kishúga, Souli éjfél után két perccel született, 2024. január 1-jén, pontosan ugyanolyan súllyal, mint a bátyja.

Pixabay

Egy másik, New Jersey-i párnak december 31-én született meg az első gyermeke, Ezra, egészen pontosan 23:48-kor. Kistestvére, Ezekiel január 1-jén, éjfél után 28 perccel jött a világra. A szülők, Eve és Billy nagyon izgatottak, hogy két egészséges fiúval büszkélkedhetnek, akiknek egész életükre lesz egy hihetetlen sztorijuk.

A szülők elmesélték, hogy a testvérek már most nagyon különbözőek. Nemcsak kinézetükben, hanem személyiségükben is: Ezra sokat alszik, Ezekiel pedig folyamatosan izeg-mozog.

Tőlünk nem olyan messze is megtörtént a ritka esemény: a horvátországi Splitben is két perc eltéréssel, két különböző évben született egy ikerpár. Az őket világra segítő orvos elmondta, hogy még sosem látott ilyet, és nehéz is lesz megismételni.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kartonból készültek az olimpikonok ágyai

Minden teszt az mutatja, hogy nagyon strapabíróak!

Kellemes szombatot mindenkinek!

Medvék, erdők, sípályák... meg dínók és egyebek.

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.