Protestszavazás a Kispolgárnál

Gyerekeknek talán még senki sem csinált választási műsort. Mind gyakorlott újságírók vagyunk, de ez a Kispolgárnál nem mindig előny. A saját kezünkre kellett csapni, hogy ne borítsuk rájuk a Zala megyei százalékos részvételt vagy a feldolgozottság tizedszázalékos értékeit. Itt is elölről kell újragondolni, mi a fontos. És este 11-kor pedig elküldeni őket aludni.

Annyit talán sikerült átadni, hogy ez egy nagy közös élménye a társadalomnak. Nekünk a másnap az igazán fontos: a végeredményeket már ébresztő után tálaltuk, elemeztük, nemcsak a belföldi hatásokat, de az európai trendet is. És bár a mi olvasóink nem választanak még, nálunk szavazhatnak: elindult első közvélemény-kutatásunk, ahol a menzáról kérdeztük a véleményüket. Mostantól rendszeresen kérdezünk, és el vagyunk bűvölve a válaszoktól. Az eredményeket szerdán közöljük. Az már most látszik, hogy az eddmegleves nagyobbat bukott, mint a Momentum!

Köszönjük a figyelmet, az észrevételeket és a támogatást!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Életeket mentettek a vombatok az ausztrál erdőtűzben

Legalábbis eltűrték, ha az odúikba menekültek a kisebb állatok.

Bezzeg az én időmben!

Régen minden jobb volt? Egy fenét.

Ma ünnepeljük az apukákat!

Itt van az apák napja, énekszó és tánc köszöntse.