Te milyen gyorsan gépelsz az orroddal?

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Időnként beszámolunk nektek mindenféle haszontalan világrekordról, és most egy újabb teljesítménnyel kell gazdagítanunk a listát. Egy indiai férfi megdöntötte a saját rekordját, így újra Guinness-rekorder lett „orral gépelés” kategóriában.

A 44 éves Vinod Kumar Chaudhary először 2023-ban szerezte meg a címet. Akkor az ábécét kellett begépelnie egy hagyományos billentyűzeten, és minden betű közé egy szóközt kellett írnia. Ő ezt akkor 28,80 másodperces idővel teljesítette, majd még abban az évben 26,73 másodpercre csökkentette az idejét.

Most pedig 25,66 mp-es idővel ismét megdöntötte a saját rekordját. A rekorddöntést ide kattintva tudod megnézni.

Vinod örül a rekordnak. GWR

Vinod, aki nem meglepő módon a számítástechnikai iparban dolgozik, azt mondja, hogy a rekorddöntő kísérleteinek köszönhetően „India gépíró embere” néven vált ismertté. A férfi korábbi szakmája a gépírás volt, ezért szerette volt megdönteni a rekordot, amiben tovább éltethette a szenvedélyét.

Vinod amúgy órákig gyakorolt, hogy megszerezze a világrekordot, és azt mondta, hogy az orrával való gépelés néha annyira megszédíti, hogy csillagokat lát. (GWR)

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tusnádfürdőn bulizik a Fidesz, fizetési felszólítást kapott Magyarország – híradó

Megszületett Peti, a Szegedi Vadaspark legújabb borjúfókája.

Mostantól kapható vak Barbie is

A Mattel azt szeretné, hogy senki se érezze kívülállónak magát.

Kicsoda Kamala Harris, aki Amerika első női elnöke lehet?

Joe Biden alelnöke még csak most fog igazán bemutatkozni.