A vágóhídról mentették meg, most elektromos autóval rója a köröket egy nyuszi

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Egy kaliforniai nyuszi rendszeresen jókedvre deríti azokat, akikkel találkozik. És ehhez szinte semmit sem kell tennie, pont elég, hogy gigantikusan cuki. Alex egy 13 kilós, igen méretes példány, akit a gazdái, Josh és Kei még 2020-ban mentettek ki egy hentesüzemből. A nyúl most amolyan terápiás állatként dolgozik, és igazi híresség San Franciscóban.

A gazdái étteremtulajdonosok a városban, és szinte mindenhová magukkal viszik Alexet. „Tudtuk, hogy az emberek ugyanúgy fogják szeretni őt, mint mi” – nyilatkozták. A hároméves nyuszi már több mint 200 rendezvényen vett részt „önkéntesként”. De a pár vitte már be kórházba és repterekre is Alexet, hogy a cukiságával nyugtatgassa a betegeket és az utasokat. A terápiás állatokkal egyébként nemrég egy hosszabb cikkben is foglalkoztunk.

A gazdik mindig keresik az új, vicces módját annak, hogy Alexet bemutathassák az embereknek. Például egy csomószor viszik babakocsiban séta közben, hogy mindenki megcsodálhassa őt. A babakocsira még LED-fénysort is szereltek, amin a nyuszi neve fut. Alex annyira megkedvelte a mászkálást, hogy a gazdái megajándékozták őt egy mini elektromos autóval is.

A nyuszi elég hamar megtanulta, hogyan kell használni a mini Mercedest, és most ezzel tekereg San Francisco utcáin. Bár a nyuszitulajdonosok nem számítottak arra, hogy Alex ennyire népszerű lesz, de nagyon szeretik megmutatni őt, mert az emberek jobban érzik magukat tőle, és Alex is imádja a figyelmet.

A nyuszinak több mint 26 ezer Instagram-követője és közel 34 ezer TikTok-követője van. (Fox News)

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kartonból készültek az olimpikonok ágyai

Minden teszt az mutatja, hogy nagyon strapabíróak!

Kellemes szombatot mindenkinek!

Medvék, erdők, sípályák... meg dínók és egyebek.

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.