Azahriah váratlanul megjelentetett egy albumot

Ma délután ugyan fókákról terveztünk írni nektek, de adásunkat megszakítjuk. Csütörtök hajnalban mindenféle előzetes hírverés nélkül került fel a videó- és zenemegosztó oldalakra Azahriah legújabb, ötödik albuma, a skatulya I. A nyolc dalból álló album megjelenését a májusi tripla Aréna koncert elé időzítette Azi. A lemezről két dal korábban megjelent már, a mariana.árok eddig 2,6 millió, a cipoe c. szám 1,7 millió megtekintésnél jár a YouTube-on.

Az albumot bemutató anyag szerint a skatulya I. című lemezzel Azahriah új területekre lép. Ő maga azt mondta: „A skatulya albumsorozattal igyekszem a legkísérletezőbb, legszélsőségesebb hangzásokat próbálgatni, aztán a legjobbakat leválogatom, s végül egy összefüggő sztorivá igyekszem formálni a lemezen.” Épp ezért a dalok közt van metálzene is. De azért azzal a szokásával sem hagyott fel Azi, hogy megint vegyít egy csomó műfajt, a mulatós zenétől a reggae-n át a rockig.

A dalok angol, magyar és spanyol nyelven szólnak, de a metálosabb tartarosz címűben a német nyelv is hallható. Készültek videóklipek is, az alább látható kaput például egy szerpentinen forgatták, látszólag valahol Dél-Amerikában.

Kiemelt kép: Facebook/Azahriah

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Vannak országok, ahol tilos a suliban mobilozni

Nálunk pedig nemsokára korlátozzák a használatát az iskolában.

Te milyen gyorsan gépelsz az orroddal?

Egy újabb kiváló világrekord!

Jó reggelt!

Baromi meleg lesz ma!