Billie Eilish tényleg a lányokat szereti 

Igen, a nőkhöz vonzódom – erősítette meg Billie Eilish amerikai énekesnő. Eilish-t egy korábbi interjújáról kérdezték most egy eseményen. Akkor beszélt arról, hogy szereti a nőket mint embereket, és fizikailag is vonzónak találja őket. Igaz, hozzátette, hogy fél is tőlük.

Az énekes most tisztázta, hogy ezt tényleg ÚGY értette, vagyis meleg. Vagy legalábbis biszexuális, hiszen korábban volt pasija. De azt is mondta, hogy szerinte ez eddig is nyilvánvaló volt mindenkinek, úgyhogy nem akart nagy feneket keríteni a dolognak.

Amikor egy meleg személy ezt nyilvánosan vállalja, azt angolul coming outnak, magyarul előbújásnak nevezik. Ez a legtöbbször nehéz döntés, mert sokan félnek a megbélyegzéstől. Igaz, ez attól is függ, hogy milyen országban, családban és baráti környezetben él az illető.

Billie Eilish megjegyezte, ő nem nagyon töprengett ezen. – Egyszerűen csak vagyok, és régóta így élek, csak nem beszéltem róla – mondta.

Az énekesnő eddig is aktívan részt vett a közéletben, környezetvédelmi aktivistaként élesen kritizálta a divatipart, a tej- és gyapjúipart, és kiállt az abortuszhoz való jog mellett is.

(Variety)

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kutya meleg és kutyaszorítóból szabadult kutya – híradó kedden

A magyar diákok kreativitása pedig átlagon aluli.

Rekordot döntött az Agymanók második része

Hétvégétől már nálunk is látható a mozikban.

Vannak országok, ahol tilos a suliban mobilozni

Nálunk pedig nemsokára korlátozzák a használatát az iskolában.