Billie Eilish tényleg a lányokat szereti 

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Igen, a nőkhöz vonzódom – erősítette meg Billie Eilish amerikai énekesnő. Eilish-t egy korábbi interjújáról kérdezték most egy eseményen. Akkor beszélt arról, hogy szereti a nőket mint embereket, és fizikailag is vonzónak találja őket. Igaz, hozzátette, hogy fél is tőlük.

Az énekes most tisztázta, hogy ezt tényleg ÚGY értette, vagyis meleg. Vagy legalábbis biszexuális, hiszen korábban volt pasija. De azt is mondta, hogy szerinte ez eddig is nyilvánvaló volt mindenkinek, úgyhogy nem akart nagy feneket keríteni a dolognak.

Amikor egy meleg személy ezt nyilvánosan vállalja, azt angolul coming outnak, magyarul előbújásnak nevezik. Ez a legtöbbször nehéz döntés, mert sokan félnek a megbélyegzéstől. Igaz, ez attól is függ, hogy milyen országban, családban és baráti környezetben él az illető.

Billie Eilish megjegyezte, ő nem nagyon töprengett ezen. – Egyszerűen csak vagyok, és régóta így élek, csak nem beszéltem róla – mondta.

Az énekesnő eddig is aktívan részt vett a közéletben, környezetvédelmi aktivistaként élesen kritizálta a divatipart, a tej- és gyapjúipart, és kiállt az abortuszhoz való jog mellett is.

(Variety)

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Porszívólábú robotkutya takaríthatja a tengerpartokat

Egyre több munkára használják a robotnégylábút

Tíz útravaló Szlovéniából

Sok érdekességet hoztunk a világ egyik legbiztonságosabb országáról.

Kartonból készültek az olimpikonok ágyai

Minden teszt az mutatja, hogy nagyon strapabíróak!