Igazi mesék

„Kedves Tóta W. és csapata! Szeretném nektek visszajelezni, hogy esti meseolvasás nincs azóta, amióta a 9 és 10 éves fiaim megismerkedtek a Kispolgárral, bő három hete, azóta ki nem hagynák a Kispolgárt, és ha mégis muszáj, akkor be kell pótolni!
Amikor a Kispolgár indulását támogattam, azt hittem, hogy a legnagyobb gyermekemet, a 13 éves lányomat fogja inkább érdekelni. Ő is olvasgat néha, önállóan, de a harmadikos és negyedikes fiaimat kifejezetten beszippantotta a kispolgári világ. Elképzelni sem tudtam volna, hogy a kicsikkel napi szinten beszélgessünk korrupcióról, strómanokról, demokráciáról, szocializmusról és kapitalizmusról, szuverenitásvédelmi törvényről, és ez is érdekelje őket, ne csak a Skibidi Toilet meg a káromkodó papagájok. Köszönöm, hogy csináljátok!”
Mi köszönjük, hogy csinálhatjuk. Ennél jobb munka nincs ma a sajtóban. Amikor elkezdtük fél éve, azt akartuk megmutatni, hogy Magyarországnak van egy szebb arca: a gyerekeinké. Most már mindennap látjuk.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kutya meleg és kutyaszorítóból szabadult kutya – híradó kedden

A magyar diákok kreativitása pedig átlagon aluli.

Rekordot döntött az Agymanók második része

Hétvégétől már nálunk is látható a mozikban.

Vannak országok, ahol tilos a suliban mobilozni

Nálunk pedig nemsokára korlátozzák a használatát az iskolában.