Lengyel leckeirtás, snüssz, Biden

A Kispolgár egyik fontos feladata, hogy a magyar gyerekeknek megírja, milyen fiatalnak és diáknak lenni más tájakon. Tehát az, hogy a lengyel kormány eltörli a házi feladatot, nálunk kiemelt hír. Hogy ez jó vagy rossz intézkedés, azt majd ők eldöntik maguk. Dohányozni sehogy se jó, viszont végső soron erről is ők döntenek. A snüssz pont azért népszerű a fiataloknál, mert nem okoz olyan instant lebukást, mint a papírcigi. Mi legfeljebb vázolhatjuk, miért veszélyes rászokni. Joe Biden különösen nehéz téma, hiszen annyira unalmas, hogy felnőtteket se hoz lázba. De mivel idén választás van, kötelező kör, ahogy Trump is. Az elmúlt hétnek ez csak néhány anyaga, a Kispolgár minden nap működik.
Hamarosan érkezik egy szoftverfrissítés, amely kezeli a még fennálló bugokat, és lesz push értesítés, valamint rendes üzenőfelület. Ekkor jutunk el abba az állapotba, hogy kampányolni kezdjünk – de már nem a Facebookon, hanem ott, ahol a fiatalokat megtaláljuk. Köszönjük a kitartó támogatást és érdeklődést!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Te milyen gyorsan gépelsz az orroddal?

Egy újabb kiváló világrekord!

Jó reggelt!

Baromi meleg lesz ma!

Jöhet az elméleti tesióra, kaszált Azahriah a Puskás-koncertekkel – híradó

Ha valaki próbálta már az elméleti kötélmászást, mindenképpen tudassa velünk!