Jó reggelt!

Ma elromlik az idő, egészen jégesőig aljasulhat, de legalábbis zivatarokra számítani kell. Anasztázia, Tas és Oktávia napja van. De azt gyanítjuk, a legtöbb olvasónknak emiatt nem kell ma virágárushoz rohannia. Az Oktávia nevet például nyilván sokkal több autó viseli, mint ahány ember.

Ugyanakkor senkit nem hívhatnak úgy, hogy Kovács Skoda. Azonban ha valakit mégis Oktáviának neveztek el a szülei, és ő világéletében ikrándott, szóval rosszul volt a saját nevétől, akkor van megoldás. Erről írunk ma. És arról is, miért nem lehet viszont Oktáviáról Skodára változtatni a nevedet.

De persze nem maradtok cukiság nélkül ma sem. A világ legnagyobb rágcsálóját mutatjuk be, ami akkora, hogy nem is helyes rágcsálásnak nevezni, amit csinál, mert ahhoz túl nagy a szája. És természetesen minden más is benne lesz az újságodban, ami fontos vagy ami érdekelhet téged. Szép napot, és ne felejts el készülni az égiháborúra!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Életeket mentettek a vombatok az ausztrál erdőtűzben

Legalábbis eltűrték, ha az odúikba menekültek a kisebb állatok.

Bezzeg az én időmben!

Régen minden jobb volt? Egy fenét.

Ma ünnepeljük az apukákat!

Itt van az apák napja, énekszó és tánc köszöntse.