Jó reggelt!

És boldog Fülöp- meg Evelin-napot! Szebb idő lesz ma, mint tegnap, de nincs kizárva egy-egy kisebb zuhé. Ez ne tartson vissza a gyereknapi programoktól, amiket már pénteken összeszedtünk. Nem vagyunk cukorból!

Ugyanis a gyereknap ma van. Ma minden a pösztörkékről szól! A pucorékokról! A süvölvényekről, a csitrikről és a suhancokról!

Persze ha nem igényled a sokadalmat, biztosan ki tudod találni magadtól is, hogyan ünnepeld meg magad. Írunk ma arról, miért és honnan van ez az ünnep, és hogyan ülik meg máshol. De ha szeretnél ezen a napos vasárnapon is okosodni kicsit, elolvashatod a mai újságban, mi a helyzet a diákoknak beígért ingyenes jogosítvánnyal. Lehet, hogy épp érint téged is a téma. De ha még odébb van, akkor is érdekes belelátni, milyen bonyolult egy ilyen ígéret megvalósítása. De erre ráérsz akár este is. Addig inkább csak pihenj, szórakozz és levegőzz!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Vannak országok, ahol tilos a suliban mobilozni

Nálunk pedig nemsokára korlátozzák a használatát az iskolában.

Te milyen gyorsan gépelsz az orroddal?

Egy újabb kiváló világrekord!

Jó reggelt!

Baromi meleg lesz ma!