Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Alidák, Laurák, legyetek boldogok ezen a napon is!

Reméljük, mindenkinek jól telt a hétvégéje. Napról napra egyre melegebb lesz, ma már akár 29 fokot is mérhetünk, a hét második felében pedig harminc fok felett lesz a hőmérséklet.

Egy nagyon fontos témát hoztunk nektek, ez pedig nem más, minthogy mi történik akkor, ha neadjisten megbuktok valamiből. Baromi ijesztő dolog, és hajlamos ilyenkor az ember azt hinni, hogy tragédia történt. Bár nehéz most ezt elhinnetek, de nem ezen fog múlni az életetek. Ez csupán egy fiaskó, vagyis kudarc, felsülés. A fiaskó egyébként az olasz fiasco szóból ered, ami borospalackot (flaskát!) jelent, és ott a „palackot csinál” kifejezést használták arra, ha valaki kudarcot vallott valamiben.

Persze reméljük, hogy a legtöbben nem jártok ebben a cipőben, és jó lett a bizonyítvány. Ám ekkor sem fölösleges tudnotok arról, hogy másoknak milyen problémáik vannak, és hogyan küzdenek meg vele. Tudnunk kell egymásról ahhoz, hogy ez az ország jó hely legyen.

Ahogy megszokhattátok, lesznek kisebb érdekességek is, és természetesen ma már híradóval is érkezünk. Maradjatok velünk!

 

 

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tusnádfürdőn bulizik a Fidesz, fizetési felszólítást kapott Magyarország – híradó

Megszületett Peti, a Szegedi Vadaspark legújabb borjúfókája.

Mostantól kapható vak Barbie is

A Mattel azt szeretné, hogy senki se érezze kívülállónak magát.

Kicsoda Kamala Harris, aki Amerika első női elnöke lehet?

Joe Biden alelnöke még csak most fog igazán bemutatkozni.