Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Marad a fagyos idő, előreláthatóan egész hétre. Szél és eső nem várható. Melánia napja van. Igen ritka név, a legismertebb Melania ma Donald Trump volt amerikai elnök felesége. Róluk még hallunk idén, mert választás lesz az egyesült Államokban, és Trump valószínűleg versenybe száll.

Ha esetleg fütyörészést hallasz manapság, uralkodj magadon, és ne kezdj hopocálni – azaz táncolni. Hiszen tele vannak az utcák plakátokkal, és rájuk van írva: ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek! De kik fütyülnek, fitykálnak nekünk? Egyáltalán fütyülnek, vagy csak hangokat hall, aki a plakátokat kirakta? És miért ne táncoljunk? Ma a nemzeti konzultációról is írunk, mivel ezt hirdetik a poszterek.

De lesz még itt madár, ami egyszerre fiú és lány – azt nem tudjuk, hogy fütyül-e, és ha igen, arra szabad-e táncolni. És minden fontos és érdekes hír, hogy képben legyél ma is. Legyen jó napod!

(Ide bökve írhatsz nekünk levelet, ha van kedved.)

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Még izgulhatnak a továbbjutás miatt a focidrukkerek, az űrben rekedt két űrhajós – híradó

Az EU megkerülte a magyar vétót az ukránoknak szánt segélynél, egy csacsi pedig jávorszarvasnak állt.

Százötven éves a fogaskerekű

Majdnem megszűnt, de szerencsére még utazhatunk rajta.

Ki ez a Soros György?

Miért lett közellenség? És miért támogatta a fiatal Orbán Viktort?