Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

A mai időjárásban lesz minden, mint a búcsúban: felhő, zápor, napsütés, szél. Délután akár 13 fokig is felmelegedhet a hőmérséklet. Vagy nem. Ha nem, akkor csak 8 fok lesz.

Kedden az Ellákat és a Lindákat ünnepeljük, előbbi az Erzsébet és a Heléna önállósult beceneve, utóbbi német eredetű és azt jelenti: hársfából készült pajzs.

Novák Katalin tegnap hivatalosan is lemondott a köztársasági elnöki posztról, így egyelőre Kövér László vette át a feladatait. A Magyar Országgyűlés elnöke leginkább méretes bajszáról ismert, valamint arról, hogy rendszeresen böstörködik, vagyis zsémbeskedik, házsártoskodik az ellenzéki képviselőkkel a parlamentben.

A sajtóban már felmerült, hogy esetleg őt nevezhetik ki állandó elnöknek, de repkednek más nevek is. Hamarosan írunk róluk. És arról is, hogy tökre nem éri meg összeverekedni a kengurukkal, mert ők fognak győzni. De tényleg.

Mi szóltunk!

GIPHY

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Még izgulhatnak a továbbjutás miatt a focidrukkerek, az űrben rekedt két űrhajós – híradó

Az EU megkerülte a magyar vétót az ukránoknak szánt segélynél, egy csacsi pedig jávorszarvasnak állt.

Százötven éves a fogaskerekű

Majdnem megszűnt, de szerencsére még utazhatunk rajta.

Ki ez a Soros György?

Miért lett közellenség? És miért támogatta a fiatal Orbán Viktort?