Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

A mai időjárásban lesz minden, mint a búcsúban: felhő, zápor, napsütés, szél. Délután akár 13 fokig is felmelegedhet a hőmérséklet. Vagy nem. Ha nem, akkor csak 8 fok lesz.

Kedden az Ellákat és a Lindákat ünnepeljük, előbbi az Erzsébet és a Heléna önállósult beceneve, utóbbi német eredetű és azt jelenti: hársfából készült pajzs.

Novák Katalin tegnap hivatalosan is lemondott a köztársasági elnöki posztról, így egyelőre Kövér László vette át a feladatait. A Magyar Országgyűlés elnöke leginkább méretes bajszáról ismert, valamint arról, hogy rendszeresen böstörködik, vagyis zsémbeskedik, házsártoskodik az ellenzéki képviselőkkel a parlamentben.

A sajtóban már felmerült, hogy esetleg őt nevezhetik ki állandó elnöknek, de repkednek más nevek is. Hamarosan írunk róluk. És arról is, hogy tökre nem éri meg összeverekedni a kengurukkal, mert ők fognak győzni. De tényleg.

Mi szóltunk!

GIPHY

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.

Ha nem haltak volna ki a dínók, most nem ehetnénk szőlőt

Vajon ilyenkor mit illik mondani? Köszönjük?!

10 700 sportoló, 329 arany: miért ilyen nagy dolog az olimpia?

És kik azok a magyarok, akiknek érdemes drukkolni?