Jó reggelt!

Sáros eső jöhet ma – figyelmeztetett a meteorológiai szolgálat. Ez az Észak-Afrikából bevándorló, szaharai por miatt alakulhat ki. És most ki is alakul, szóval ha esik, akkor tényleg barnás-sárgás lötyi potyog majd az égből. Ettől még fázni nem fogunk, sőt, lesz ahol majd 20 fokig is felmegy a hőmérséklet.

Most már nem zavarodunk össze, eltelt a szökőnap, és itt a március. Elsején Albin és női változata, az Albina névnapja van, de ma ünnepelnek a Csepkék és a Cseperkék is. A csiperkék viszont még várnak, a gombaszezon épp csak indul.

Melyik háziállat az, amelyik az egyik pillanatban édes cuki szőrgombóc, a másikban kiállhatatlan kis rohadék? Nyilván a macskákról beszélünk, és ők lesznek ma a főszereplőink, ugyanis arról írunk nektek, hogy szeretnek-e egyáltalán minket. Vagy csak a kajáért körmösködnek. A körmösködés azt jelenti: hízelgés, iparkodás.

De a cicákon kívül lesznek még érdekes anyagok, és a nap végén is összefoglaljuk nektek a legfontosabb történéseket a híradóban. Mint mindig!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Na, ki lesz a főpolgármester? – híradó

Újraszámolták a fővárosi szavazatokat, pert vesztettek a kirúgott tanárok, cicás képekkel tesztel a NASA.

Ki a szöszt érdekel a foci? Kutatás!

Téged például érdekel? Vagy kicsit sem? Kutatjuk a véleményedet!