Jó reggelt!

Ma végre sütni fog a nap, és elvileg csapadék sem várható. A hajnali fagy után délutánra 11 és 16 fok közé melegszik a levegő, szóval visszavonhatatlanul megyünk neki a tavasznak.

A tavasz azonban nem csak kellemes időt, hanem némi facsaroskodást is hoz majd magával, azaz ravaszkodást, csalárdkodást. Júniusban ugyanis önkormányzati választások lesznek, a kampányidőszakban pedig – ahogy az lenni szokott – maximum fokozatra kapcsolnak a pártpolitikai csaták.

Várhatóan mindenki igyekszik majd borsot törni a másik orra alá, és nemcsak vidéken, hanem Budapesten is. A fővárosban Karácsony Gergely, Szentkirályi Alexandra és Vitézy Dávid küzd majd a főpolgármesteri székért. Szóval ma írunk is nektek arról, ki milyen esélyekkel indul, és mennyire kell ravaszkodnia a győzelemért.

Addig is: szeretettel köszöntjük a Klaudiákat, akik ma névnapot ünnepelnek. Ha pedig az előrejelzésünk ellenére mégiscsak megáznátok, nos, a menüben található üzenőben tudtok panaszt tenni.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Életeket mentettek a vombatok az ausztrál erdőtűzben

Legalábbis eltűrték, ha az odúikba menekültek a kisebb állatok.

Bezzeg az én időmben!

Régen minden jobb volt? Egy fenét.

Ma ünnepeljük az apukákat!

Itt van az apák napja, énekszó és tánc köszöntse.