Jó reggelt!

Ahogy tegnap már jeleztük az esti híradóban, ma hidegfront érkezik, szóval kicsit elromlik az idő. Inkább szélre, mint nagy esőkre számítunk. Zsolt és Ezékiel napja van, de az utóbbit valószínűleg legfeljebb a Bibliából ismered. Érdekes figura egyébként, elég pontosan leír egy ufóészlelést. Erről korábban írtunk is, ha ufóznál egyet suli előtt.

A Bibliában az is benne van, hogy a halál nem a végállomás. Hanem utána jön az osztályozóvizsga, és aki jó volt, az mehet a mennybe wellnessezni. Aki meg rossz, azt elviszi a pokolba a kanálfülű angyal, aki a képen is látható. Könnyebb volt a halálra gondolni, amíg az emberek többsége ezt el is hitte. De ma már csak egy kisebbség képzeli így Európában és Magyarországon is – sőt talán ők sem egészen hisznek benne. Ám ennek ellenére mindenki meghal egyszer. És van, aki annyira beteg, hogy inkább önként távozna, mert nincs reménye a gyógyulásra. Nagyon nehéz téma ez, amiről felnőtt politikusok sem tudnak mindig értelmesen beszélni. Viszont mégis kell, mert végső soron a törvények döntik el, mit lehet és mit nem. Mi megpróbáljuk ma elmagyarázni, miről megy a vita manapság. Ezért vagyunk.

Na de azért is, hogy megmutassuk a világ mosolygós arcát, például egy különleges vakondot. És mindent, ami hasonlóan cuki, vagy épp jó, ha tudsz róla.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Vannak országok, ahol tilos a suliban mobilozni

Nálunk pedig nemsokára korlátozzák a használatát az iskolában.

Te milyen gyorsan gépelsz az orroddal?

Egy újabb kiváló világrekord!

Jó reggelt!

Baromi meleg lesz ma!