Köpött a gumimaci, meghalt Lenin

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

A mi olvasóink szerencsére már nem éneklik kórusban, hogy „a hőős, ki csak néépének élt.” Lenin halálának századik évfordulója viszont jó alkalom arra, hogy bemutassuk őket egymásnak, és megérthessék, mit és miért tett ez a rendkívüli ember. És Majakovszkijról se nagyon hallanak már máshol. Sem iskolaköpenyről.

Dániával folytattuk világjáró sorozatunkat, de nem maradtak el a kutyák, kecskék, rókák és malacok sem. Utóbbiak mint a gumicukor alapanyaga szerepeltek most, talán egy kicsit visszafogjuk ezzel a nassolást. Megmutattuk az idén várható filmek második csomagját, és igyekszünk segíteni a téli depresszión is. Az unalom, a renyhe telefonnyomkodás ellen hamarosan konkrét ötletekkel jelentkezünk. Hiszen annyi mindent lehet csinálni egy pár kötőtűvel vagy egy tubus ragasztóval, ha egyszer nekilát az ember. Vagyunk mindennap, a Kispolgár napról napra egyre több gyerek napi betevője. A miénk pedig a végtelenül cuki levelek sora, amiket írnak. Köszönjük!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.

Ha nem haltak volna ki a dínók, most nem ehetnénk szőlőt

Vajon ilyenkor mit illik mondani? Köszönjük?!

10 700 sportoló, 329 arany: miért ilyen nagy dolog az olimpia?

És kik azok a magyarok, akiknek érdemes drukkolni?