Köpött a gumimaci, meghalt Lenin

A mi olvasóink szerencsére már nem éneklik kórusban, hogy „a hőős, ki csak néépének élt.” Lenin halálának századik évfordulója viszont jó alkalom arra, hogy bemutassuk őket egymásnak, és megérthessék, mit és miért tett ez a rendkívüli ember. És Majakovszkijról se nagyon hallanak már máshol. Sem iskolaköpenyről.

Dániával folytattuk világjáró sorozatunkat, de nem maradtak el a kutyák, kecskék, rókák és malacok sem. Utóbbiak mint a gumicukor alapanyaga szerepeltek most, talán egy kicsit visszafogjuk ezzel a nassolást. Megmutattuk az idén várható filmek második csomagját, és igyekszünk segíteni a téli depresszión is. Az unalom, a renyhe telefonnyomkodás ellen hamarosan konkrét ötletekkel jelentkezünk. Hiszen annyi mindent lehet csinálni egy pár kötőtűvel vagy egy tubus ragasztóval, ha egyszer nekilát az ember. Vagyunk mindennap, a Kispolgár napról napra egyre több gyerek napi betevője. A miénk pedig a végtelenül cuki levelek sora, amiket írnak. Köszönjük!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Te milyen gyorsan gépelsz az orroddal?

Egy újabb kiváló világrekord!

Jó reggelt!

Baromi meleg lesz ma!

Jöhet az elméleti tesióra, kaszált Azahriah a Puskás-koncertekkel – híradó

Ha valaki próbálta már az elméleti kötélmászást, mindenképpen tudassa velünk!