Pünk’s not dead

A Robert Fico elleni merénylettől nem kímélhettük meg a gyerekeket, sőt az nálunk is breaking hír. Ugyanígy értesülhettek a verőcei hajóbalesetről is, vagy az iráni elnök haláláról. Ez egy újság, ők pedig újságolvasók.

Hogy a pünkösd micsoda és minek van, azt viszont a felnőttek többsége sem tudja már. Sajnos túl sok gyerek jár akarata ellenére egyházi iskolába, de gyanítható, hogy ha tehetik, becsukják a fülüket hittanórán. Igyekeztünk ezért szórakoztatóan írni az ünnep eredetéről, sőt megnyugtatni őket, hogy semmi baj azzal, ha nem érzik át, és simán csak szabadnapnak tekintik.

A Kispolgár olvasói nemcsak képbe kerültek, de jól is szórakoztak az elmúlt napokban: kakálással köszönő elefántoktól alkoholista pilótákig, a gyorskaja történetétől a demokrácia lényegéig. Gyűlik és szorgosan olvas a jövő polgársága. Köszönjük kitartásukat, a figyelmet és a támogatást!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Jó reggelt!

Egy fiaskótól még nem történik tragédia!

Életeket mentettek a vombatok az ausztrál erdőtűzben

Legalábbis eltűrték, ha az odúikba menekültek a kisebb állatok.

Bezzeg az én időmben!

Régen minden jobb volt? Egy fenét.