Tíz év után kapcsoltak le egy csúzlival lövöldöző bácsit

Végre nyugodtan alhatnak a Kalifornia államban található Azusa lakói. A rendőrség elkapta azt a gonosztevőt, aki több mint tíz éve tartotta rettegésben az egyik háztömb lakóit. Az elmúlt évtizedben több tucat ház és kocsi ablakát törte be valaki, ezzel pedig veszélyeztette az ott lakók testi épségét is.

Néhány napja azonban egy lakossági bejelentés után a rendőrség nagy erőkkel vonult ki egy házhoz, ahol lefoglaltak egy csúzlit és pár darab abba való lövedéket. Az elkövetőt, a 81 éves Prince Kinget őrizetbe vették. A nyomozás megállapította, hogy valamennyi lövés King hátsó kertjéből indult. Bár nem sérült meg senki, de az okozott kár jelentős.

Csúzli. kép: Pixabay

„Az elmúlt években állt a nyomozás, mert nem tudtuk beazonosítani a tettest” – mondta el a rendőrség szóvivője. „A lövöldözésre pedig nem találtunk más indítékot, mint azt, hogy a bácsi rosszalkodni akart.”

A 81 éves csúzlis banditának bíróság előtt kell felelni tetteiért. (sfgate.com)

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kutya meleg és kutyaszorítóból szabadult kutya – híradó kedden

A magyar diákok kreativitása pedig átlagon aluli.

Rekordot döntött az Agymanók második része

Hétvégétől már nálunk is látható a mozikban.

Vannak országok, ahol tilos a suliban mobilozni

Nálunk pedig nemsokára korlátozzák a használatát az iskolában.