Válaszok mérges néniknek és bácsiknak

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

A Kispolgár indulása nemcsak a kormánysajtó rágalomáradatát váltotta ki, hanem a rajta élő szerencsétlenek zsigeri reakcióit is. Míg abban biztosak vagyunk, hogy gyerekeknek bonyolult összefüggéseket is el lehet magyarázni gügyögés nélkül, itt a lehető legegyszerűbb, szájbarágós megoldáshoz folyamodunk. Illúzióink nincsenek, ahogy Mark Twain mondta: a vasat nem lehet arannyá nevelni. De talán valamelyiknek szöget üt a fejébe egy gondolat.

– Tiltsák bee! Hát itt már bárki csinálhat újságot?

– Sajnos nem fog menni 🙁

Igen, Magyarországon bárki alapíthat céget és újságot. Ez a sajtószabadság abszolút minimuma. Bár hazánkat sok támadás éri a sajtó korlátozása miatt, az alapokat azért teljesítjük. És ez már 33 éve így van, mióta rendszert váltottunk. Ön netalán kommunista?

– El a kezekkel a gyerekeinktől! Lopakodó liberálisok a gyerekszobában!

– Tessék rájuk odafigyelni, csókolom!

Egy gyerek médiafogyasztását vagy ellenőrzik a szülei, vagy nem. Ha igen, akkor megmondhatják neki, hogy Kispolgárt olvasni tilos, mert túl okos leszel tőle. Ha nem, akkor a Kispolgár lesz a legkevésbé veszélyes tartalom, amivel találkozik. Hiszen bármikor kinyithat akármilyen pornóoldalt, vagy akár Bayer Zsolt blogját! Aztán lesz csodálkozás, ha kihallatszik a gyerekszobából, hogy ócska proli maciputtony, taknyán-vérén durva anyád! Akkor már inkább Kispolgár, ugye?

– Hát ennyit ér a gyermekvédelmi törvény? Még ezt sem lehet megakadályozni?

– Ennyit sem ér.

El tetszett hinni, hogy az majd megvédi őket bármitől? Aranyos. A gyermekvédelmi törvény pont arra van, hogy Ön azt képzelje, a kormány most aztán fellépett keményen. Lószart, mama! A magyar törvény és médiahatóság teljesen eszköztelen a Youtube, a Tiktok, a Netflix, az egész globális média ellen. Mellesleg egy mobilalkalmazással se tud mit kezdeni. Önt átverték, sajnáljuk.

– LMBTQ-propaganda!!!&#@ Bebubusítják a gyerekeket ÁÁÁÁ!

– A Kispolgár nem kamikaze.

Folyamatosan számítunk a szülők támogatására. Ehhez az kell, hogy a gyerekek lelkesen olvassák a lapot, örüljenek neki, és elmeséljék a vacsoraasztalnál, amit tanultak. Magunkat szúrnánk hasba, ha olyasmivel traktálnánk őket, ami nekik nem érdekes. A melegek témáját leginkább a kormány gyűlöletkampánya tartja napirenden. Erről hírt adunk, ha szükséges, de sokkal izgalmasabb ügyekkel készülünk. Például hogy miért olyan az iskola, amilyen, és ki ezért a felelős.

– De ÉN ezt nem akarom! Nekem nem tetszik, ne legyen!

– Megleszünk maga nélkül.

Minden újság azoknak készül, akik akarják, és nem törődik a többiekkel. Az Ön véleménye tökéletesen mellékes. Önnek annyi a teendője, hogy foglalkozzon azzal, amit szeret, és ne azzal, amit nem. Mi így is, úgy is leszarjuk, önnek viszont több energiája marad arra, ami boldoggá teszi.

– Biztosan Soros-pénzből csinálják, mert nem is magyarok!

– Bárcsak!

A marslakók pénzét is elfogadjuk, ha nem akarnak cserébe beleszólni a tartalomba. Amit csinálunk, az a legtisztább közszolgálat, a magyar társadalom érdeke. Sajnos a közmédia évi 130 milliárdból csak hazudozásra és propagandára képes, így nekünk kell pár millióból megtenni, amit tudunk. Soros egyelőre nem jelentkezett, de ha meggyőztük, Ön támogathatja a Kispolgárt!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Még izgulhatnak a továbbjutás miatt a focidrukkerek, az űrben rekedt két űrhajós – híradó

Az EU megkerülte a magyar vétót az ukránoknak szánt segélynél, egy csacsi pedig jávorszarvasnak állt.

Százötven éves a fogaskerekű

Majdnem megszűnt, de szerencsére még utazhatunk rajta.

Ki ez a Soros György?

Miért lett közellenség? És miért támogatta a fiatal Orbán Viktort?