Válaszok mérges néniknek és bácsiknak

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

A Kispolgár indulása nemcsak a kormánysajtó rágalomáradatát váltotta ki, hanem a rajta élő szerencsétlenek zsigeri reakcióit is. Míg abban biztosak vagyunk, hogy gyerekeknek bonyolult összefüggéseket is el lehet magyarázni gügyögés nélkül, itt a lehető legegyszerűbb, szájbarágós megoldáshoz folyamodunk. Illúzióink nincsenek, ahogy Mark Twain mondta: a vasat nem lehet arannyá nevelni. De talán valamelyiknek szöget üt a fejébe egy gondolat.

– Tiltsák bee! Hát itt már bárki csinálhat újságot?

– Sajnos nem fog menni 🙁

Igen, Magyarországon bárki alapíthat céget és újságot. Ez a sajtószabadság abszolút minimuma. Bár hazánkat sok támadás éri a sajtó korlátozása miatt, az alapokat azért teljesítjük. És ez már 33 éve így van, mióta rendszert váltottunk. Ön netalán kommunista?

– El a kezekkel a gyerekeinktől! Lopakodó liberálisok a gyerekszobában!

– Tessék rájuk odafigyelni, csókolom!

Egy gyerek médiafogyasztását vagy ellenőrzik a szülei, vagy nem. Ha igen, akkor megmondhatják neki, hogy Kispolgárt olvasni tilos, mert túl okos leszel tőle. Ha nem, akkor a Kispolgár lesz a legkevésbé veszélyes tartalom, amivel találkozik. Hiszen bármikor kinyithat akármilyen pornóoldalt, vagy akár Bayer Zsolt blogját! Aztán lesz csodálkozás, ha kihallatszik a gyerekszobából, hogy ócska proli maciputtony, taknyán-vérén durva anyád! Akkor már inkább Kispolgár, ugye?

– Hát ennyit ér a gyermekvédelmi törvény? Még ezt sem lehet megakadályozni?

– Ennyit sem ér.

El tetszett hinni, hogy az majd megvédi őket bármitől? Aranyos. A gyermekvédelmi törvény pont arra van, hogy Ön azt képzelje, a kormány most aztán fellépett keményen. Lószart, mama! A magyar törvény és médiahatóság teljesen eszköztelen a Youtube, a Tiktok, a Netflix, az egész globális média ellen. Mellesleg egy mobilalkalmazással se tud mit kezdeni. Önt átverték, sajnáljuk.

– LMBTQ-propaganda!!!&#@ Bebubusítják a gyerekeket ÁÁÁÁ!

– A Kispolgár nem kamikaze.

Folyamatosan számítunk a szülők támogatására. Ehhez az kell, hogy a gyerekek lelkesen olvassák a lapot, örüljenek neki, és elmeséljék a vacsoraasztalnál, amit tanultak. Magunkat szúrnánk hasba, ha olyasmivel traktálnánk őket, ami nekik nem érdekes. A melegek témáját leginkább a kormány gyűlöletkampánya tartja napirenden. Erről hírt adunk, ha szükséges, de sokkal izgalmasabb ügyekkel készülünk. Például hogy miért olyan az iskola, amilyen, és ki ezért a felelős.

– De ÉN ezt nem akarom! Nekem nem tetszik, ne legyen!

– Megleszünk maga nélkül.

Minden újság azoknak készül, akik akarják, és nem törődik a többiekkel. Az Ön véleménye tökéletesen mellékes. Önnek annyi a teendője, hogy foglalkozzon azzal, amit szeret, és ne azzal, amit nem. Mi így is, úgy is leszarjuk, önnek viszont több energiája marad arra, ami boldoggá teszi.

– Biztosan Soros-pénzből csinálják, mert nem is magyarok!

– Bárcsak!

A marslakók pénzét is elfogadjuk, ha nem akarnak cserébe beleszólni a tartalomba. Amit csinálunk, az a legtisztább közszolgálat, a magyar társadalom érdeke. Sajnos a közmédia évi 130 milliárdból csak hazudozásra és propagandára képes, így nekünk kell pár millióból megtenni, amit tudunk. Soros egyelőre nem jelentkezett, de ha meggyőztük, Ön támogathatja a Kispolgárt!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kartonból készültek az olimpikonok ágyai

Minden teszt az mutatja, hogy nagyon strapabíróak!

Kellemes szombatot mindenkinek!

Medvék, erdők, sípályák... meg dínók és egyebek.

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.