Holnapig még várjuk a válaszaitokat a menzáról!

Múlt szerdán indítottuk el az első kérdőívünket, amiben az iskolai kajáról kérdeztünk. Szépen gyűlnek a válaszok, de ha még nem töltötted ki,

ide bökve megteheted.

Ha akarsz, részt vehetsz a sorsoláson is, ahol egy ilyen Minecraft-fáklyát lehet nyerni.

Egyébként meglepő eredményeket gyűjtöttünk. Könnyen lehet, hogy nem az lesz a legutáltabb étel, amire tippeltünk volna. És olyan kaják is kerültek a szégyenlistára, amikről nem hittük, hogy ilyen sokan irtóznak tőlük. Ezenkívül egészen furcsa dolgokat írtatok az esküdt ellenségek közé. És nagyon jó ötleteket láttunk arról, hogyan lehetne jobb a suliban az ellátás.

Ezeket ma még nem közöljük, mert ez befolyásolná az eredményt. A közvélemény-kutatásnak sok szabálya van, és az egyik, hogy nem mondjuk meg előre a többiek válaszát. Egész más az eredmény, ha azt kérdezzük, „szereted-e a krumplicukrot”, vagy ha azt, hogy „mindenki utálja a krumplicukrot, ugye te is?” Szóval a végeredményre holnapig várni kell. Köszönjük, ha te is válaszolsz!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Jó reggelt!

Kinek van kedve ebben a melegben iskolába menni?

Kutya meleg és kutyaszorítóból szabadult kutya – híradó kedden

A magyar diákok kreativitása pedig átlagon aluli.

Rekordot döntött az Agymanók második része

Hétvégétől már nálunk is látható a mozikban.