És most te szavazol! Nyerj egy Minecraft-fáklyát!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Ahogy előző cikkünkből tudhatod, a felnőttek véleményét rendszeresen megmérik különböző kérdésekben. Szeretik-e a kormányt? Terveznek-e autóvásárlást? Elégedettek-e a közlekedéssel? De ki kíváncsi a gyerekek véleményére?

Hát mi!

A Kispolgár az egyetlen gyerekújság, amely hírekkel, mai eseményekkel is foglalkozik. Mindennap elmondjuk nektek, mit műveltek a felnőttek. De mostantól nekik is szeretnénk elvinni a ti véleményeteket. Ezért rendszeresen kérdezni fogunk különböző dolgokat. És bízunk abban, hogy ez nem lesz hatástalan. Ha például most az derül ki, hogy mindannyian utáljátok a káposztát, akkor előbb-utóbb meghallják, és változtatnak az iskolai ebéden.

A felmérés kitöltői között egy hét múlva kisorsolunk egy igazi, világító Minecraft-fáklyát. És lesz még több is belőle, mert kérdezünk majd mást is! Ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban, az utolsó kérdésnél adj egy e-mailt, hogy elérhessünk és postázhassuk, ha nyersz.

Falra akasztható, tölthető, 4 színben világít

Itt nincs jó vagy rossz válasz, arra vagyunk kíváncsiak, mit gondolsz. Ahhoz, hogy az eredményeket pontosabban feldolgozzuk, szükségünk lesz három adatra. Ezek: a születési éved, a lakhelyed (pl. Kisvárda vagy Budapest), és hogy lány vagy fiú vagy. Ezek az adatok nem kapcsolódnak a nevedhez. Tehát nem fogjuk tudni, hogy ki vagy, csak azt, hogy egy kisvárdai 12 éves lány válaszolt. Az adatokat csak a felméréshez használjuk, és elég egyszer megadni bármelyik kérdésnél, nem kell nyolcszor. Utána a cikket újra kinyitva válaszolhatsz a kérdésekre.

Ha nem látod a kérdéseket, frissítened kell a Kispolgár appot a Play áruházban, vagy az Apple Store-ban. A kutatás csak az appban működik, webböngészőben nem. Ne felejtsd el minden kérdésnél megnyomni a Küldés gombot is 🙂

Figyelem: a szavazás lezárult. De ne aggódj, kérdezünk még, és lesz ajándék is!

Jöjjenek a kérdések! Elsőként az iskolai kaja lesz a téma.

Köszönjük, hogy válaszolsz! Az eredményeket egy hét múlva közzétesszük, és megmondjuk a felnőtteknek is!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Kartonból készültek az olimpikonok ágyai

Minden teszt az mutatja, hogy nagyon strapabíróak!

Kellemes szombatot mindenkinek!

Medvék, erdők, sípályák... meg dínók és egyebek.

Gyújtogattak a párizsi vasútvonalakon, megszökött egy prérikutya az állatkertből – híradó

Élet volt a Marson, de Párizsban ma is van: este lesz az olimpia nyitóünnepsége.