Jó reggelt!

Ha politikusok lennénk az Időjárás Pártnál, akkor úgy fogalmaznánk, hogy egyre szebb időnk lesz mostantól, és jövő hét elejére már szinte megjön a nyár. Azt nem nagyon emlegetnénk, hogy ma viszont randa, borús, esős, kellemetlen időjárás várható. De ez az igazság.

Talán már észlelted, hogy megindult a választási kampány, tehát a reklámhadjárat a szavazatokért. Ennek örömére a felnőttek teleplakátolják az utcákat csúnya és többnyire buta plakátokkal. Ezek nem nektek szólnak. Nemcsak azért, mert még nem szavazhattok, hanem mert nem ilyen primitív szövegeken éltek. De azért jó, ha tudjátok, mit akarnak mondani, ezért ma sorra vesszük őket. Persze azt már biztos észrevetted, hogy simán csak gucsmolják egymást. Vagyis ócsárolják, gyalázzák.

Ennél szívderítőbb dolgokkal is foglalkozunk, mert az is politika, hogy mikor és hol szabad fagyizni. És lesz egy végtelenül cuki állatkánk, egy apró rossz szokással. Na meg persze hírek, mint mindig.

Ja, György napja van. Soros Györgyé! De ő már nincs a plakátokon, mert nyugdíjba ment.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Te milyen gyorsan gépelsz az orroddal?

Egy újabb kiváló világrekord!

Jó reggelt!

Baromi meleg lesz ma!

Jöhet az elméleti tesióra, kaszált Azahriah a Puskás-koncertekkel – híradó

Ha valaki próbálta már az elméleti kötélmászást, mindenképpen tudassa velünk!