Jó reggelt!

Jó reggelt! Nézz csak körül: ez itt már mind 2024! Egyelőre pont olyan, mint az előző év volt, de hidd el, ez vadonatúj. Ábel napja van, akit egyrészt a Bibliából ismerünk, másrészt meg a kötelező olvasmányból, amelyben sanyargatják őt a románok.

Ma sem tél lesz, hanem hideg átmeneti idő, de esernyő nem kell.

Sokat fogunk írni még a magányról, a barátok hiányáról, hiszen az egyik legfontosabb problémája ma a tizenéveseknek. Egy újság persze nem pótol egy igazi pajtást. Bár igaz ami igaz, amikor utoljára – 35 éve – Magyarországon volt olyan gyerekújság, ami híreket is közölt, azt pont Pajtásnak hívták. Sőt, így kellett szólítaniuk egymást a gyerekeknek az úttörőszervezetben. Talán ezért sem hívja ma senki pajtásnak a haverját.

Viszont ma megtudhatod, hogy az állatoknak is vannak barátaik. Bizony, tudnak szeretni, ragaszkodni, és nem mindegy egy borjúnak sem, kivel legel együtt. Megvan ez egyes madaraknál is, de most te is barátkozhatsz velük – erről is lesz szó. Olvass minket mindennap! Megígérjük, hogy nem szólítunk pajtásnak!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Vannak országok, ahol tilos a suliban mobilozni

Nálunk pedig nemsokára korlátozzák a használatát az iskolában.

Te milyen gyorsan gépelsz az orroddal?

Egy újabb kiváló világrekord!

Jó reggelt!

Baromi meleg lesz ma!