Jó reggelt!

Köszöntjük az Eleméreket és Oszvaldokat! Reggel még lehet köd, de hamar eltakarodik, és onnantól szép, napos, meleg napunk lesz. És ezzel huss, vége is a télnek! Legközelebb négy év múlva lesz február 29-e, hiszen ilyen csak szökőévben van.

Ma arról írunk, mit tehetsz, hogy ne legyél böhönye meg bufalagos. Szóval kövér. Persze nem mindenki tehet arról, ha túlsúlyos. Ezért semmiképp se ajánlatos másokra böhönyét kiabálni. Felesleges sértés is, meg aztán attól még lehet, hogy jó barátok lehetnétek, amit kár elrontani egy böhönyézésért. De van, amikor kezedbe veheted az alakodat, és legalábbis segíthetsz magadon. Ez majd kiderül kettőkor, mert ahogy megszokhattátok, akkor megy ki a vezető cikkünk. Addig legfeljebb a szünetben vagy a pad alatt nézegethetnétek a délelőtti teknőcös olvasmányt.

A többit pedig alakítják az események, mi készen állunk, hogy az esti híradóba beszerkesszünk mindent, ami fontos vagy érdekes. És így lesz ez mindig, amíg csak vagyunk!

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Vannak országok, ahol tilos a suliban mobilozni

Nálunk pedig nemsokára korlátozzák a használatát az iskolában.

Te milyen gyorsan gépelsz az orroddal?

Egy újabb kiváló világrekord!

Jó reggelt!

Baromi meleg lesz ma!