Magyar Péter nagy tüntetést tartott szombaton

A múlt heti fideszes Békemenet után egy héttel Magyar Péter Tisza Pártja is rendezett egy nagy tömegfelvonulást. Az esemény helyszíne a budapesti Hősök tere volt.

A nagy melegben többen rosszul is lettek, de több tízezren gyűltek össze a legújabb párt hívására. Magyar nemcsak az EP-választásról beszélt, hanem az országra vonatkozó terveiről is. Persze ezeket majd akkor valósíthatja meg, ha országgyűlési választáson sikerül győznie. Az pedig – ha nem történik rendkívüli esemény – 2026-ban lesz.

Magyar hosszan kritizálta Orbán Viktor miniszterelnököt és a Fidesz korrupcióját. Azt mondta, a miniszterelnök olyan ember, aki vendégségben az összes kolbászt ellopja és hazaviszi.

Fotók: Magyar Péter / Facebook

Arról pillanatnyilag senki sem tud biztosat, itt voltak-e többen, vagy a Fidesz békemenetén. Mindkét tábor elégedett a saját tüntetésével, a másikét pedig néhány ezer megvezetett idióta hőbörgésének látja.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Életeket mentettek a vombatok az ausztrál erdőtűzben

Legalábbis eltűrték, ha az odúikba menekültek a kisebb állatok.

Bezzeg az én időmben!

Régen minden jobb volt? Egy fenét.

Ma ünnepeljük az apukákat!

Itt van az apák napja, énekszó és tánc köszöntse.