Jó reggelt!

A Kispolgár mobilra készült. Az app ingyenes!

Enyhül a hőség, jöhet egy kis eső és szél, és ezt valószínűleg senki sem bánja a 35 fokos napok után. Ottó napja van, valamint a nemzetközi ufónap. De ma ufókról nem írunk. Az ilyesmit hétvégére tartogatjuk, de ha érdekelnek a földönkívüliek, írtunk már róluk itt, meg itt és itt is.

A Kispolgár főleg azért van, hogy tudjatok a világról, politikáról, mind a fontos dolgokról, amiket majd nektek kell kijavítani utánunk. De pontosan tudjuk, hogy legalább ilyen fontos, hogy van egy állat, aki kocka alakút kakil! Miért? Hogyan? Ezt ma mind elmagyarázzuk. Egyik kedvenc témánk a csipisz – vagyis a kaka.

Arról is írunk, hogyan tarthatod edzésben az agyadat kellemesen, élvezetes játékokkal, offline. Nyilván jól esik a szünetben pihentetni azt a nagyszerű számítógépet a kobakodban. De látni fogod, hogy nem minden uncsi és fárasztó, ami jót tesz neki.

És persze este hírek, ahogy mindig. Tudjátok: világ, politika, fontos dolgok, kocka alakú csipiszek.

A Kispolgár mindenkié.

Szeretnénk, ha minden gyerek olvashatna újságot, előfizetés nélkül. Az app ingyenes és reklámmentes. Kérjük, ha teheti, támogassa munkánkat! Köszönjük!

Tusnádfürdőn bulizik a Fidesz, fizetési felszólítást kapott Magyarország – híradó

Megszületett Peti, a Szegedi Vadaspark legújabb borjúfókája.

Mostantól kapható vak Barbie is

A Mattel azt szeretné, hogy senki se érezze kívülállónak magát.

Kicsoda Kamala Harris, aki Amerika első női elnöke lehet?

Joe Biden alelnöke még csak most fog igazán bemutatkozni.